Wat is een spiritueel coach?

Een spiritueel coach geeft jou ruimte om je eigen wijsheid, liefde en intuitie te ervaren en te ontwikkelen.

Soms kan het zijn dat je door de bomen het bos even niet meer ziet, of je wilt je verder en dieper ontwikkelen. Een klankbord kan hier een uitkomst zijn. Als spiritueel coach geef ik je alle ruimte in een diepe veilige bedding om dingen te kunnen verwerken, onbewuste stukken te herkennen en je eigen intuitie en kracht te versterken.

Door mijn opleiding als aurareader kan ik je op meerdere lagen zien en horen waardoor je je gehoord en gedragen zult voelen. Een spiritueel coach werkt praktischer dan je misschien in de eerste instantie denkt: om werkelijk van onze wijsheid en liefde te genieten en sterker in contact te staan met onze intuitie, gaat het ook om wat we doen, en niet alleen wat we voelen en zien. Ik begeleid je om praktische stappen te maken, om je eigen heling, wijsheid en intuitie in je dagelijkse leven dieper te intergreren. Allemaal voor meer ruimte, bevrediging, helderheid, geluksgevoelens en liefde in je leven.

Zelf-liefde en intuitie

Zelf-liefde en intuitie zijn de basis peilers in het werken met jou. Het maakt niet uit op welk niveau, maar onszelf het goede gunnen is een onmisbaar onderdeel als we ons eigen leven zinvoller willen beleven. Als je het jezelf ergens niet gunt of je vindt dat je het niet waard bent, zal het lastig zijn om datgene te realiseren. Zelf liefde en compassie is daarom essentieel in het groeien en helen van onszelf en ons leven. Het is een enorme kracht die in ons huist, waar we amper bewust van zijn en we vergeten het vaak aan te boren. Door ontelbaar redenen. Vaak hangen hier ontzettend veel onbewuste patronen aan ten grondslag. Om je eigen helings-mechanisme en levensvuur weer meer te laten 'branden', zullen we samen altijd kijken naar waar je jezelf meer onvoorwaardelijke liefde en ruimte kunt geven.  

Ik vind het heerlijk om hier ook dans en beweging bij te gebruiken, omdat dat een prachtige manier is om meer ruimte te creeeren in onszelf. Als dans/beweging je aanspreekt laat dat dan weten, dan kunnen we hier direct mee werken. Zie  ecstatic dans coach

Intuitie zie ik als een van het belangrijkste kompas dat er is, om je eigen weg, geluk en bevrediging te vinden. Er zijn zoveel mensen op deze wereld. Iedereen heeft andere ervaringen, andere doelen, andere achtergronden, andere ideeen, andere wegen. Zelfs in je eigen gezin, op het werk of vrienden-groep is de diversiteit oneindig. Adviezen, helingstools, geloofs-overtuigingen, doelen, manieren van leven en meningen zijn RUIM vertegenwoordigd in alle kleuren. Maar wat past bij jou? Wat vind jij? Wat werkt voor jou? Zeker als we al niet 'helder' zijn door omstandigheden, hoogsenstief zijn en we veel voelen, of als niet gewend zijn om onze eigen stem als competente waarheid te zien, kunnen we haar niet zo goed horen. Vaak is het ook heel eng om te luisteren en te handelen naar onze eigen stem.

We zullen in onze sessies dus veel gaan werken aan je zelf-liefde en hoe je contact kunt maken met je intuitie en hoe je daar gehoor aan kunt geven.

Hoe gaan we te werk?

Als eerste vindt er een intake plaats. Het is een intake, zodat je helder je vraag kunt benoemen en je kan aanvoelen of er een klik is. Dat is altijd belangrijk. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we duidelijker zien wat onze focus is en onze doelen zullen zijn en hoe we op een dieper niveau je vraag of behoefte kunnen beantwoorden.

Naast dat we zullen praten en luisteren, werk ik ook met meditaties en energetische-oefeningen die ondersteunend werken. Ik werk het liefst buiten in de natuur, maar als je voorkeur hebt om binnen te zijn kan ik je thuis ontvangen in mijn kleine praktijkruimte. Ik werk ook met dans, als daar je voorkeur naar uit gaat.