Ecstatic dans coach

Ons lichaam en onze manier van bewegen, in het leven of op de dansvloer, zegt veel over wat we binnen in ons dragen. Het lichaamswerk via dans kan een werkelijke opening zijn, om onbewuste stukken te zien, jezelf beter te leren kennen en hierin tegelijkertijd ruimte te kunnen creeeren om dingen te kunnen accepteren en helen. Lichaamsbewustzijn is iets wat een ongelofelijke krachtige tool en vertaling is in ons proces.

Als danscoach gebruik ik mijn intuitieve waarnemingen / energie lezen en mijn liefde voor de dans om jou te begeleiden naar meer inzicht en meer vrijheid in jezelf. De dans en het bewegen geeft ons inzicht en is een springplank om onder andere naar onbewuste stukken te kunnen kijken. Daarnaast het is ook een mogelijkheid om er letterlijk beweging in te kunnen brengen. De sessies lijken op hetgene wat ik aanbied als spiritueel coach, alleen zullen wie hier voornamelijk dans bij gebruiken.

Als je vooral jezelf wil ontwikkelen als ecstatic danser, kan je zeker ook een sessie boeken. Dans is overigens een directe poort naar het ervaren van meer vrijheid en geluksgevoelens. En dat werkt op alle niveaus door in je leven.

De sessies vinden plaats bij voorkeur op een stille rustige plek in de natuur. Mocht je dit onprettig vinden, dan kunnen we dit binnen doen.


Stel je vraag maar...